fbpx

Wat fijn dat je jouw ervaring met mij wilt delen. Ik kan daardoor alleen maar beter worden. Graag wil ik weten:

• Welk soort fotoreportage mocht ik van jou maken?
• Twijfelde je voordat je mij als fotograaf ging vragen? Zo ja, waarom?
• Wat is het gevoel wat je overhoudt aan onze samenwerking? En wat bracht het je?
• Zou je mij aanbevelen bij anderen?

Ik had nog nooit zoveel mooie foto’s van mezelf

Rated 5 out of 5
1 augustus 2022

Na de zoveelste heldere, sprankelende portretfoto van Esther Fotografeert op Linkedin wilde ik er zelf ook één. Ze reageerde meteen enthousiast en gaf fijne tips voor de voorbereiding. Esther zorgde meteen voor een ontspannen sfeer, zonder de regie te verliezen. Met veel geduld (mensen in beeld), bemoediging (wie voelt zich nou niet ongemakkelijk?), oog voor detail (verkeersborden, verwaaide haren) en plezier maakte ze foto’s. Ik was blij verrast met haar selectie. Precies met de uitstraling die ik wenste. En meer: ik had nog nooit zoveel mooie foto’s van mezelf gezien! ‘Prachtige foto, gemaakt door iemand die je goed kent’, zei iemand aan wie ik een voorproefje liet zien. Echt, voor mooie portretfoto’s moet je bij Esther Fotografeert zijn.

Mariska

Top fotograaf

Rated 5 out of 5
9 juni 2022

Met mn drie zusjes op de foto was ons verzoek. Esther heeft dit perfect gedaan op een relaxte en ontspannen manier. We hebben gelachen en ook daarom zijn de fotos zo mooi geworden en staan we er alle vier top op. Nogmaals bedankt.

Ingeborg de Bruyn

Foto voor bij een nieuwsbericht

Rated 5 out of 5
21 maart 2022

Esther kreeg een nieuwsbericht mee en wat namen van hoofdpersonen. Daarbij moest zij een sprekende foto maken. Wat is dat goed gelukt! Niet te geposeerd, maar een heel vrolijk, spontaan en toegankelijk beeld dat precies past bij de tekst en toon van het nieuwsbericht. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wendy

Zwangerschapsshoot

Rated 5 out of 5
9 februari 2022

Hele leuke shoot. Het leek ons eerst wat ongemakkelijk, maar we werden goed gestuurd en geholpen. Uiteindelijk erg gelachen, met mooie foto’s als resultaat.

Mariska

Familie foto’s van 2 gezinnen in een bos

Rated 4 out of 5
12 november 2021

Heel enthousiast, geduldig, creëert een ongedwongen sfeer wat als resultaat hele ongedwongen en gezellige foto’s geeft. Dat was waar wij naar op zoek waren, en dat is mooi gelukt!👍

Marjolein Geldof