fbpx

Voor zowel zwangerschaps- als babyfotografie vind ik het belangrijk dat jullie jezelf zijn. Ik fotografeer wat ik zie en soms zal ik instructies geven hoe je kan poseren. Hierdoor krijg je een heel gevarieerde reportage.

Binnen 3 weken krijg je de uitgekozen en bewerkte foto’s via We transfer van mij toegestuurd.

Zwangerschap

Wauw gefeliciteerd! Er groeit een lief, klein kindje in je buik, jullie worden ouders. Wat een bijzondere tijd en hoe kostbaar om deze mooie ronde buik vast te laten leggen. De liefde tussen jou,  je partner en baby leg ik met veel liefde en aandacht vast. Dat doe ik bij je thuis of buiten op een door jou uitgekozen locatie. Neem gerust wat accessoires mee dat maakt het nog persoonlijker.

Baby

Lieve kleine handjes, voetjes en hét perfecte neusje. Eindelijk, na maanden wachten is jullie kindje geboren en zijn jullie (weer) ouders van het meest prachtige kindje. Die eerste periode vliegt voorbij. Leg die eerste momenten op een ontspannen en veilige manier tijdens een fotosessie bij jullie thuis vast. Broers en zussen, jullie hele gezin, kan op de foto. De fotosessie vind in de eerste 2 maanden na de geboorte plaats. In jullie vertrouwde omgeving maak ik met veel geduld een serie foto’s. Een totaalreportage van details tot gezinsfoto’s.