“Wat zou ik graag mooie foto’s van mij en mijn jongens hebben. Als ik een foto van ze wil maken vragen ze: Moet dit…” Zo kwam Mariëlle bij mij en dat hoor je vaker met pubers. Dus we plannen een datum voor een fotosessie van een uur. De locatie voor deze gezinsshoot: het stoere industrie terrein de Binckhorst in Den Haag.

Heerlijk op mijn fiets naar deze fotoshoot toe gereden. Mariëlle en haar jongens komen ook net aanrijden. Oh oh, de gezichten van de heren staan nog niet op fotogeniek-stand. Het is dan ook 10.30 uur op zondagochtend. “Moest dit zo vroeg?” is de eerste vraag. Ik als moeder van twee puberdochters begrijp het.. alhoewel meiden toch makkelijker op de foto gaan.

We lopen langs een bedrijf wat auto’s boven de €70.000 verkoopt. Kijk, toen verschenen er wat glimlachjes op de gezichten van de boys. Eerst ff loskomen, jassen uit en klimmen op wat verroeste rekken. Wat onwennig begin ik foto’s te maken. Even hier en even daar poseren. Gauw om me heen kijken. Wat is leuk, wat niet. Snel werken. Hoe verder we komen hoe gezelliger en makkelijker het wordt. De heren krijgen de smaak te pakken en er is een heerlijk relaxte sfeer. Nog een foto met hun stoere moeder samen en dan na 45 min heb ik alles bij elkaar

Wanneer ik Marielle de foto’s stuur is haar reactie: ‘Wwwwaaaauuuuwwww echt super gaaf, super leuk!!! Echt topfoto’s. Zo blij mee. Onwijs bedankt’ Fijn dat ik Marielle mooie gezinsfoto’s heb mogen leveren.

Prijzen

Boek mij als jullie gezinsfotograaf

Portretfotograaf