De Klimmende Régâhs zijn toppers. Een fantastische club mensen die zich elk jaar inzetten voor twee goede doelen. Dit jaar Neurofibromatose Vereniging Nederland en Alpe d’HuZes, hét evenement voor KWF. Elk jaar die berg. Het went nooit, die 21 helse bochten op de fiets of lopend bedwingen. Zo vaak mogelijk op en neer. Dat was voor 6 mannen nog niet genoeg afzien en daarom gaan zij dit jaar van Den Haag naar de Alpe fietsen. In 6 dagen 1100 km en 15.000 hoogtemeters. Ik doe het ze allemaal niet na.

Om met zoveel mogelijk euro’s in de rugzak op pad te kunnen, organiseren zij vele activiteiten. In januari was de spinningmarathon en op 13 april een groot feest met optredens van Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Rick Romijn met de Verrückte stunde en DJ Eric Benjamin. Kaarten zijn trouwens voor €35 te koop via hun website.

Afgelopen weekend stond het ‘Vier de liefde diner’ op de agenda. Een prachtige avond waar 200 gasten een 4- gangendiner hadden gekocht en een heerlijke avond samen met vrienden en familie hadden. Het eten werd door vele sponsoren aangeboden. De Régâhs bereiden zoveel mogelijk zelf voor én daarna bedienen ze alle 200 gasten. Dat scheelt in de kosten. Zo laag mogelijke kosten zodat de opbrengst voor de goede doelen maximaal is. Als deze kanjers mij dan vragen of ik de fotografie wil verzorgen is het antwoord meteen ja.

Het is een manier om mijn steentje bij te dragen aan deze goede doelen.
Er kan €10.770 in de rugzak gestopt worden.
Vier de liefde, elke dag!