fbpx

Een bruiloft is één van de mooiste dagen uit je leven. Het is een feest dat je als bruidspaar tot in de puntjes voorbereidt. Afgelopen november viel de uitnodiging voor de bruiloft van nichtje Eva en haar Jose dan ook ruim op tijd op onze deurmat. Het was al een tijd geleden dat ik bij een bruiloft was geweest. Dit was een mooie kans om mijn camera mee te nemen en te zien of ik wat beelden kon vastleggen.

In het stadsdeelkantoor Escamp kwam het bruidspaar op tijd aan. Maar ik zag nergens een fotograaf.. dus knippen met die camera. Toen ze boven waren werd het snel duidelijk, de vriendin die de foto’s zou maken was haar toestel thuis vergeten. Schrik, help, wat nu?! Is er een fotograaf in de zaal?!!  En zo begon ik aan mijn eerste klus als instant bruidsfotograaf. Totaal niet voorbereid, zwetend en wel maar al zeg ik het zelf: het resultaat mag er zijn. Wat was ik blij dat ik er was en dat ik de foto’s van de ceremonie aan dit lieve bruidspaar heb mogen leveren. Het smaakt naar meer..