Graag stel ik me aan jou voor.. ik vind het belangrijk dat jij weet wie er achter de camera staat. Wie ben ik naast fotograaf als persoon?

Wie is Esther?

  • Ik ben 48 lentes jong Portretfotograaf
  • Moeder van twee prachtige puberdochters Marit en Veronique
  • 22 jaar partner van Martin (www.martingroenteksten.nl)
  • Wij wonen randje Den Haag bijna in Delft naast de natuur van de Dobbeplas en Delftse Hout
  • Mij kan je wakker maken voor mooie natuur, strand, mooi licht, heerlijk eten en drinken met mijn lieve familie en vrienden
  • Wordt blij van mooi licht, reizen, franse dorpjes, wijn, gezelligheid
  • Ik werk 26 uur voor de Gemeente Leidschendam-Voorburg als senior online redacteur

Nu ben ik ongelofelijk benieuwd wie jij bent! Waar jij van houdt, waar je vandaan komt, wat je doet en bezighoudt


portretfotograaf gezinsfotograaf bedrijfsfotograaf fotograaf
portretfotograaf gezinsfotograaf bedrijfsfotograaf fotograaf
portretfotograaf gezinsfotograaf bedrijfsfotograaf fotograaf

Passie

Ik fotografeer al sinds ik 12 jaar ben. Toen mijn dochters mij aanspoorden om meer met fotografie te gaan doen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in 2018 mijn bedrijf gestart. Want ja, het liefst fotografeer ik de hele dag door. Ik zie overal plaatjes in. Foto’s van mensen maken is fantastisch. De emotie en liefde voor elkaar vastleggen is mijn uitdaging. Mijn foto’s zijn licht, zacht en warm van sfeer.

Mijn uitdaging

Mijn foto’s zijn licht, zacht en warm van sfeer. In mijn foto’s zie je de kracht, het zelfvertrouwen en de liefde voor jezelf of bedrijf terug. Mijn fotosessies zijn ontspannen en een feestje voor jou en mij. Elke keer als je naar de foto’s kijkt ontstaat er een glimlach op je gezicht. Geloof mij; je komt graag terug voor een portretreportage of bedrijfsfoto’s om dat beeld weer voor eeuwig vast te leggen.

Hoe ben ik

Ik ben heel geduldig en zorgzaam en daardoor een heel ontspannen persoon. Hoe klein ook, ik zie overal wat positiefs in. Mij maak je niet zo snel gek of zenuwachtig en daar heb jij profijt van. Met humor en plezier maak ik de mooiste foto’s van de speciale maar ook de normale momenten. Ik zet je op de foto zoals je bent, in je eigen gekozen omgeving. Bij je thuis of op locatie, we maken er een feest van.

Ben ik jouw portretfotograaf of verzorg ik jouw bedrijfsportretten?

Laten we afspreken en wie weet zie ik je snel voor mijn camera stralen.