Toen ik vorig jaar begon als fotograaf was mijn droom ooit een huwelijk te mogen vastleggen. Hoe mooi om een bruidspaar te mogen voorzien van een herinnering aan één van de mooiste dagen in hun leven?

Maar ik dacht aan ooit…. niet dat dat moment al op 17 mei 2019 zou komen. Rob en Charlotte vroegen mij om hun dag vast te leggen. Het paar wilde ongeveer 10 foto’s. Mooi om mee te starten, vond ik. Geen druk en tijd genoeg om foto’s te maken.

Om 13:00 uur arriveerde ik bij de prachtige locatie Delflandhoeve in Delft. Een rustig campingterrein met een oude boerderij en hooiberg. Door de beschutte ligging was er mooi zacht licht op de locatie waar de ceremonie plaats zou vinden. Oe, daar hou ik van! Rob en Charlotte waren in hun camper druk bezig zich klaar te maken voor de ceremonie. Bijzonder grappig om te zien, de bruid op een campingstoel en de kapper deed haar werk. De bruidegom poetst midden op het veld zijn tanden. De gasten druppelde langzaam binnen. Goede vrienden hadden hun tenten meegenomen. Op het veld bij het bruidspaar waren ze deze aan het opzetten zodat ze na het feest daar konden blijven slapen. Hoe gezellig?!

Het werd tijd voor de intocht van het bruidspaar. In een kano voer het stel de gasten tegemoet. De ceremonie, een ambtenaar, een ja ik wil en dé kus volgde. Tussen de ceremonie en het feest tijd voor ontspanning met eerst oud hollandse spelletjes en uiteraard het boeket gooien. Een heerlijk buffet bereid en bediend door Zuppannini zorgde ervoor dat alle gasten de buik weer gevuld hadden.

Tijd voor het feest! Disco was het thema wat DJ-PJ uit zijn speakers liet schallen. Binnen dansen en buiten een heerlijk kampvuur zorgde voor een relaxte sfeer. Ik heb geklikt en geklikt en veel foto’s gemaakt. Zoveel dat ik er maar moeilijk 10 kon kiezen. Ik heb het bruidspaar laten meebeslissen. Zij kwamen er ook niet uit en hebben uiteindelijk 43 foto’s afgenomen 😉

Wat een belevenis en een mooie ervaring. Vrijdag 19 juli staat de volgende trouwerij van Dennis en Christiaan op de agenda. Ik kan niet wachten!