fbpx

Zelfportret
Graag stel ik me aan jou voor.. ik vind het belangrijk dat jij weet wie er achter de camera staat.

Ik ben..

Esther, 46 jaar en woon samen met mijn lieve partner en twee prachtige puberdochters in Den Haag. Per week werk ik 26 uur voor de Gemeente Leidschendam-Voorburg als Online specialist. Mij kan je wakker maken voor mooie natuur, strand, interieur, mooie beelden, heerlijk eten en drinken met mijn lieve familie en vrienden. Maar vergeet mij vooral niet wakker te maken voor voor mijn allergrootste passie: fotograferen.

Ik fotografeer al sinds ik 12 jaar ben. Toen mijn dochters mij aanspoorden om meer met fotografie te gaan doen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in 2018 mijn bedrijf gestart. Want ja, het liefst fotografeer ik de hele dag door. Ik zie overal plaatjes in. Foto’s van mensen maken is fantastisch. De emotie en liefde voor elkaar vastleggen is mijn uitdaging. Mijn foto’s zijn licht, zacht en warm van sfeer.

Ik ben heel geduldig en zorgzaam en daardoor een heel ontspannen persoon. Hoe klein ook, ik zie overal wat positiefs in. Mij maak je niet zo snel gek of zenuwachtig en daar heb jij profijt van 😉   Met humor en plezier maak ik de mooiste foto’s van de speciale maar ook de normale momenten. Ik zet je op de foto zoals je bent, in je eigen gekozen omgeving. Bij je thuis of op locatie, we maken er een feest van.

Ben je enthousiast geworden en wil je een afspraak maken? Neem contact op en dan spreken we elkaar snel.