Ken je dat gevoel? Dat ongemakkelijke gevoel als iemand zegt: Ga even staan dan maak ik een foto. Ja, precies dat gevoel. En als iemand het vervolgens ook een headshot noemt, nou laat dan maar zitten zal je denken.

Bij mij als portretfotograaf Delft ben je op het goede adres. Met rust, geduld en veel plezier stel ik je op je gemak en is de fotosessie binnen no time totaal niet ongemakkelijk meer en voel jij je net als een fotomodel.

Ik maak een authentieke fotoreportage van jou, mooie foto’s van de schitterende jij. Waar je het ook voor nodig hebt; voor een speciale gelegenheid, een zakelijk portret voor die belangrijke sollicitatie of profielfoto op social media. Er zijn zoveel verschillende redenen om een mooi portret van jezelf te laten maken. En dat is nou net wat ik als portretfotograaf Den Haag het liefst fotografeer.

Fotolocatie Den Haag en omstreken

Als portretfotograaf Den Haag werk ik heel graag buiten. Ik heb zelfs geen studio. Heerlijk een spontane fotosessie in het bos Clingendael, duinen Scheveningen of Delftse hout Delft. Wil je het wat zakelijker? Dan gaan we bijvoorbeeld naar een industriële omgeving als de Binckhorst Den Haag of straal in de straten van Delft, Voorburg of Leiden. Het maakt niet uit, alles kan. Als je geen locatie weet voor de portretfoto maken dan help ik je uiteraard met het kiezen. Neem alvast een kijkje in mijn Locatie boekje

Werkwijze voor en tijdens portretreportage

Help, wat moet je aan? Rustig maar, ik ga je als fotograaf helpen! Boek jij een portretreportage dan krijg je een aantal tips over kledingkeuze.

Tijdens de fotosessie vind ik het heel belangrijk dat je jezelf bent en kunt zijn. Ik fotografeer wat ik zie en soms zal ik instructies geven hoe je kan poseren. We bekijken samen wat het beste voor jou werkt. Voor je het weet is je zakelijk portret gemaakt

Na je fotosessie

Helaas de fotoshoot zit erop maar dan, hoe gaat het verder? Om het voor jou makkelijk te maken selecteer ik de foto’s alvast en zal ik ze bewerken. In een online fotogalerij krijg je binnen 3 weken de concept foto’s toegestuurd.

Dan is het toch echt aan jou! Jij kiest de foto’s die je wilt hebben. Welke portretfoto’s vind je mooi en bij welke wil je nog iets aangepast hebben? Dat ene rimpeltje nog iets wegwerken, geen probleem, ik doe 1 correctieronde. Als je helemaal, maar dan ook helemaal tevreden bent zal ik je de portretfoto’s via We Transfer toesturen.

Betalen doe je achteraf via een door mij toegestuurd betaalverzoek of lekker via de factuur die ik meestuur met de definitieve portretreportage.

portretfotograaf

En? Ben je enthousiast? Maak nu dan snel een afspraak!