fbpx

Hoera! Op de foto met het gezin. Het cadeau aan opa en oma of als portret voor jullie zelf boven de bank. Zeg zelf, de kinderen groeien toch veel te hard? Zo belangrijk om de verschillende levensfases vast te leggen in een echte, professionele gezinsreportage met mij als jullie geduldige gezinsfotograaf.

Maar je man wil niet op de foto? Laat die maar aan mij over. Met mijn aanstekelijke enthousiasme en super energie heb ik hem binnen 1,2,3 zover dat hij niet meer wil stoppen.

Fotolocatie

Als gezinsfotograaf Den Haag werk ik heel graag buiten. Ik heb zelfs geen studio. Heerlijk een spontane fotosessie in het bos Clingendael, duinen Scheveningen of Delftse hout Delft. Daar hebben we alle ruimte voor gezelligheid en plezier. Willen jullie eens wat anders? Voel je stoer in een industriële omgeving als de Binckhorst Den Haag of straal in de straten van Delft, Voorburg of Leiden. Het maakt niet uit, alles kan. Als je geen locatie weet voor de gezinsshoot dan help ik je uiteraard met het kiezen. Neem alvast een kijkje in mijn Locatie boekje

Gezinsfotograaf Delft

Gezinsfoto kan hele jaar

In elk jaargetij kan je een prachtige gezinsfotoserie maken. Denk aan de mooie kleuren in de lente of herfst maar ook een gezinsfoto in de sneeuw is spectaculair. Echt wel, zelfs in de winter. Nee, het is niet te koud, doe je warme wintertrui aan en sjaal om! Warm en gezellig tegen elkaar aan met een kop chocomelk erbij.

Hoe werk ik als gezinsfotograaf

Wat moeten jullie als gezin aan? Dat kan stress geven. Rustig maar met mijn kledingtips die je ruim op tijd krijgt komt het helemaal goed en loods ik jullie erdoorheen. Belangrijk is dat jullie je allemaal lekker voelen in wat je draagt tijdens de fotoshoot. Vooraf krijgen jullie mijn tip boekje toegestuurd.

Tijdens de fotoshoot vind ik het heel belangrijk dat jullie jezelf zijn. Ik fotografeer wat ik zie en soms zal ik instructies geven hoe jullie moeten poseren. Hiermee krijg je een gevarieerde reportage. Ik blijf altijd kijken en luisteren naar jullie. Niks moet, alles mag. Wanneer het op de afgesproken datum echt slecht weer is (lees regen en harde wind) dan plannen we uiteraard kosteloos een nieuwe datum.

Na jullie fotosessie

Helaas de fotosessie zit erop maar dan, hoe gaat het verder? Om het voor jullie makkelijk te maken selecteer ik de foto’s alvast en zal ik ze bewerken. In een online fotogalerij krijgen jullie binnen 3 weken de concept foto’s toegestuurd.

Dan is het toch echt aan jullie! Jullie kiezen de foto’s die je wilt hebben. Welke gezinsfoto’s vinden jullie mooi en bij welke willen jullie nog iets aangepast hebben? Dat ene rimpeltje nog iets wegwerken, geen probleem, ik doe 1 correctieronde. Als jullie helemaal, maar dan ook helemaal tevreden bent zal ik jullie de gezinsreportage via We Transfer toesturen.

Betalen doen jullie achteraf via een door mij toegestuurd betaalverzoek of lekker via de factuur die ik meestuur met de definitieve familiereportage.

 

 

Lijkt het jullie wat om met mij een heerlijke fotosessie te doen? Laten we dan gauw een afspraak maken!