fbpx

We spreken af op een locatie in de regio Den Haag. Heerlijk in de buitenlucht waar we alle ruimte hebben voor gezelligheid en plezier. Voel je stoer in een industriële omgeving of heerlijk ontspannen op een prachtige plek in de natuur. Het maakt niet uit, alles kan. In elk jaargetij kan je een prachtige serie foto’s maken. Denk aan de mooie kleuren in de lente of herfst maar ook een foto in de sneeuw is spectaculair.

Vooraf krijg je een aantal tips over bijvoorbeeld de kledingkeuze.

Tijdens de fotoreportage vind ik het heel belangrijk dat je jezelf bent en kunt zijn. Ik fotografeer wat ik zie en soms zal ik instructies geven hoe je moet poseren. Hiermee krijg je gevarieerde reportage. Wanneer het op de afgesproken datum echt slecht weer is dan plannen we uiteraard kosteloos een nieuwe datum.

Na 3 weken krijg je de uitgekozen en bewerkte foto’s via We transfer van mij toegestuurd.

Prijzen